szállásguru.blog.hu - foglalj nállunk szállást!

Szállásguru - akciós szállások

Szállásguru - akciós szállások

Bástya Wellness Hotel Miskolctapolca és wellness barlangfürdő - szállásguru.blog.hu ajánlásával

2015. november 28. - Neetro

Bástya Wellness Hotel

Miskolc, Miskolctapolcai út 1, 3519  Tel: (46) 422 100

bastya_wellness_hotel.jpg

Miskolctapolca szívében, Közép-Európa egyetlen melegvízű és gyógyhatású Barlangfürdőjétől 100 m-re található szállodánk.

Szobáink standard ****, körpanorámás ***, superior ****, és junior suite **** kategóriában választhatóak. A kényelmet a *** szobákban TV, igény esetén légkondicionálás és minibár szolgálja, míg a **** szobákban légkondicionálás, erkély, LED TV, minibár, széf, garantálja. Családosok kérésére pótágyat és babaágyat biztosítunk.

WELLNESS

Kikapcsolódni vágyó Vendégeink figyelmébe; a feltöltődést:
- jacuzzi
- beltéri medence dögönyözővel
- finnszaunák merülőmedncével
- gőzkabin
- fitness terem cardio és fitness gépekkel
- kültéri fedett medence
- nyári szezonban: szabadtéri medence napozóterasszal és napozóágyakkal, gyermekmednce és játszótér
szolgálja.
Az élményt masszázsok, testkezelések, gépi kezelések, szolárium teszik teljessé.


KONFERENCIA ÉS RENDEZVÉNY

A 250 fő befogadására alkalmas légkondicionált új Kristálytermünk kiváló helyszínéül szolgál esküvők, üzleti ebédek, elegáns vacsorák, fogadások számára.

 

Közelben - Miskolctapolca wellness barlangfürdő

A terület igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított Tavas-barlang, melyet a víz évezredek alatt vájt ki a kemény mészkősziklákból. Az Európában egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt. Sokan esküsznek a Barlangfürdő gyógyhatására is, ami elsősorban a kellemes, gyógyító barlangi klímának, valamint a meleg karsztvíznek köszönhető.

Miért ajánljuk a szaunázást egész évben?

Rendszeres szaunázással testünk megszabadul a felhalmozódott méreganyagoktól, mivel a szauna által kibocsátott hő hatására verejtékezni kezdünk, pórusaink ezáltal kitágulnak, így a káros anyagok gyorsan és könnyen távoznak szervezetünkből. Ezt a folyamatot felgyorsíthatjuk, illetve még hatékonyabbá tehetjük azzal, ha szaunázás közben és után bőséges folyadékot fogyasztunk, ezzel is segítve a méreganyagok távozását a szervezetünkből. Mivel a szaunázás során a különböző káros anyagok a pórusainkon keresztül kijutnak a bőrünk felszínére, ezért indokolt a szaunázás utáni közvetlen zuhanyozás.

A bejegyzés trackback címe:

https://szallasguru.blog.hu/api/trackback/id/tr258123578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása